Om os

Minkpapir producerer til minkavlere over hele verden, og det med et højt specialiseret produktmiks af semi- og fuldautomatiserede pelsningsudstyr og diverse hjælpematerialer og –artikler.

Historien

Minkpapir A/S etablerede sig i Struer i 1987 med udgangspunkt i en automatiseret produktion af papirsposer til taning af mink.
Produktionen blev efterfølgende flyttet til Esbjerg, men i 1991 flyttede virksomheden til sin nuværende adresse i naturskønne omgivelser i Borbjerg nær Holstebro.

Fra det oprindelige udgangspunkt med fremstilling af papirvarer til minkbranchen, har Minkpapir udviklet sig til at være en højt specialiseret, og moderne virksomhed, med en bred vifte af produkter og maskiner til efterbehandling af mink.

Alle plast, papir- og papprodukter er fremstillet af 100 % genbrugsmaterialer.

Fra idé til produkt

Virksomheden har en klar målsætning om at være en dynamisk virksomhed, der baserer sin fremtid på langvarige partnerskaber og med en vækst skabt gennem innovativ adfærd.
En holdning, som har bragt virksomheden til det, den er i dag, hvor netop produktudvikling og innovativ tænkning har været nøglen til succes.

Indledt med opfindelser af nye taneposer og nye plast, papir- og papprodukter til minkbranchen har Minkpapir formået at placere sig som den førende leverandør af automatiseringer og koncepter til minkbranchen.

For virksomheden er det vigtigt, at der udvikles lige præcis de produkter, som branchen efterspørger. Heldigvis modtages mange opfordringer og idéer til nye maskiner, som letter den enkeltes arbejde i dagligdagen. Alle idéer bliver behandlet i det interne produktforum, hvor de efterfølgende undersøges nærmere.
Udviklingsafdelingen er omdrejningspunktet hos Minkpapir, og det er her, at de mange idéer fra produktforum udvikles, konstrueres, testes og produktmodnes.

Kendetegnende for hele organisationen er, at den innovative atmosfære og modet til at tænke anderledes, er den drivende inspirator for udviklingen, og “morgen-dagens forretning”.
Minkpapir er verden over respekteret for sit målrettede og vedholdende udviklingsarbejde, og det er anerkendt, at nye produkter og koncepter kommer fra virksomheden i Borbjerg.

Mission

  • Skabe en industrialisering i minkmarkedet for at sikre kundernes effektivitet og indtjening.
  • Øge indtjeningen i minkbranchen.
  • Sikre konkurrenceevnen i forhold til lavtlønslande ved at effektivisere processerne.
  • Sikre at kunderne får størst mulig afregning for deres produkter.

Vision

  • Være den bedste og førende leverandør af forbrugsvarer og maskiner til tane processen.
  • Leverer innovative produkter i hele minkprocessen, hvis det giver værdi for os og kunden.

Fakta

Der fremstilles ca. 45 mio. minkskind på verdensmarkedet. Minkpapir producerer over 35 mio. taneposer og plast poser til fiksering af skind.

Det er Minkpapir’s overbevisning, at ca. 40 mio. skind maskinproduceres ud af de 45 mio. skind på verdensplan.

FIX-konceptet fra Minkpapir har vist sit værd – med en markedsandel på næsten 80 % er FIX-konceptet verdensførende og standarden for produktion af skind. Den høje kvalitet, som sælges gennem de 4 auktionshuse i verden, er sikret med produkter fra Minkpapir.

Udover hovedkvarteret, som findes i det naturskønne Borbjerg ved Holstebro, råder virksomheden over en afdeling i Nanjing, Kina.

keyboard_arrow_up